Flat Preloader Icon

Barackos Wellness Villa

A Barackos Wellness Villa egy igazi gyöngyszem Budapest belvárosától mindössze 15 percre Fóton, amely minőségi, csendes otthont biztosít a pihenni, kikapcsolódni vágyó utazóknak, pároknak, baráti társaságoknak és bárkinek, aki szeretne kiszakadni a zsúfolt, pörgős mindennapokból.

Rólunk

A hangulatos, egyedi és igényes környezet kiváló lehetőséget nyújt akár születésnapok, családi összejövetelek, céges rendezvények, csapatépítő tréningek, fotózások megrendezésére is. A 3000 nm-es terület adottságainak köszönhetően, kisebb létszámú, 70-80 fős esküvők, rendezvények lebonyolításához is tökéletes helyszín lehet.

A Barackos Wellness Villa minden igényt kielégítő, klimatizált szobáiban 18 fő elhelyezésére van lehetőség, ahol az igényeknek megfelelően reggeli, fél- illetve teljes panziós ellátás is kérhető. A Villa alsó szintjén egy teljes felszereltségű konyha is a vendégek rendelkezésére áll. A maximális kikapcsolódáshoz és feltöltődéshez pedig további segítséget nyújt a minőségi Wellness részlegünk, ahol számos szolgáltatás és lehetőség várja kedves vendégeinket.

Szolgáltatásaink